Produkter

Kontakt

 

  • Klinikk Orkide Sagene:

Arendalsgata 14,

0463 OSLO

Tlf. 94000848, mail@klinikkorkide.no

 

  • Åpningstider:

Man.- Fre. kl.09.00 - 20.00

Lør. kl.10.00 - 15.00 (18.00)

 

 

KlinikkensProdukter

Vi benytter oss av Dermalogica, Exuviance, Darphin og

Mama Mio i både behandlinger og salg. I tillegg bruker vi Guinot i spesialbehandling.

Når det gjelder makeup bruker vi Nilens Jord, både for makeup i salong og salg. Vi har også SunSpa selvbruningsprodukter til salg. Les mer om hvert produkt

Dermalogica

Dermalogica er en klinikkforhandlet hudpleieserie som har skapt en revolusjon i hudpleiebransjen. Dermalogica er uten irritasjonsfremkallende ingredienser. I over 25 år har produsentene vært dedikert til å levere resultater innenfor hudhelse gjennom utdannelse, innovasjon og anbefalinger. Det å passe huden sin handler om sunnhet, hygiene og velvære, framfor skjønnhet. Dermalogica selges kun med veiledning og anbefalinger fra profesjonelle hudterapeuter.

Klikk på link for å se nærmere på Dermalogica:

 

 

Exuviance

Exuviance er et medisinsk-dermatologisk selskap som forsker på og utvikler nye produkter for å forbedre hudpleien. Ettersom Exuviance er et medisinsk selskap er alt vitenskapelig utviklet og dokumentert. Trygt og effektivt. Det er ikke styrken i syrene som avgjør resultatet, tvert om kan en for sterk syre ha negativ effekt. Det er kombinasjonen av Exuviance skånsomme syrer som gir resultater. Til og med personer med sensitiv hud kan bruke produktene og få fantastiske resultater. Dessuten inneholder dagproduktene solfaktor 15 for å beskytte huden mot de farlige UV-strålene som hele tiden ødelegger huden vår.

Klikk på link for å se nærmere på Exuviance:

 

 

 

 

 

Darphin

Darphin er en unik og luksuriøs hudpleieserie. Filosofien er å bruke de reneste planteekstrakter og essensielle oljer som gir en fantastisk velværeopplevelse med et synelig hudpleieresultat.

I 1958 lanserte den franske hudpleie-spesialisten Pierre Darphin, et unikt og innovativt hudpleieprogram. I tillegg å nøysommelig velge ut de beste ingrediensene til behandling av enhver hudtilstand, kreerte han et tre trinns kundeprogram som etter endt hudanalyse ga en individuell og skreddersydd anbefaling som ble tilpasset kundens behov. Vi gjør det samme i dag.

Klikk på link for å se nærmere på Darhin:

 

 

 

 

 

Mama Mio

Mama Mio ble dannet i London av tre venninner (Kathy, Sian og Tanya) som alle hadde jobbet innen hudpleie i 10 år. På den tiden hadde de fått 7 barn og funnet det nødvendig med spesifikke, luksuriøse og riktige kremer som skulle hjelpe mot "ni-måneders strekken". Dette er produkter spesielt tilpasset gravide, for å gjøre huden smidig og forebygge strekkmerker. I tillegg er produktene ekstra milde, for å unngå hudreaksjoner. Klikk på link for å se nærmere på Mama Mio:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SunSpa

SunSpa produkter er spesielt designet til å gi deg en naturlig glød uansett hudtype. Her er det kosmetikkdesignere som sikrer en konstant innovativ utvikling. Dette er en parabenfri selvbruner-serie, med alovera og e-vitamin. Fuktighetsgivende og lett å påføre, for et jevnt og perfekt resultat. Klikk på link for å se nærmere på SunSpa:

 

 

 

 

 

 

 

 

Guinot

Guinot har som første laboratorium utviklet pleieprodukter med mer enn 56 aktive biologiske stoffer fra cellevevskultur. Ved sykehus benyttes disse biologiske stoffene til å fremstille ny hud, spesielt for pasienter med store brannskader. Guinots forskningslaboratorier har benyttet denne avanserte teknologien til å bevare hudens ungdommelige utseende.

Klikk på link for å se nærmere på Guinot: