Gravid

Kontakt

 

  • Klinikk Orkide Sagene:

Arendalsgata 14,

0463 OSLO

Tlf. 94000848, mail@klinikkorkide.no

 

  • Åpningstider:

Man.- Fre. kl.09.00 - 20.00

Lør. kl.10.00 - 15.00 (18.00)

 

 

VelværeGravid

Under en graviditet kan huden bli mer sensitiv, få pigment-forandringer, bli lettere brent ved voksing og sol, samt reagere annerledes enn normalt på produkter. Derfor er det viktig at du informerer om eventuell graviditet til din terapeut.

Vi bruker Mama Mio produkter i behandling av gravide, og vi har også disse produktene for salg til hjemmebruk. Les om produktet på våre produktsider.

Behandlinger du bør unngå er:

  • Behandlinger med strøm
  • Behandlinger med sterke syrer
  • Massasje med trykk i korsrygg (3 første månedene av svangerskapet)
  • Trykkpunktmassasje på føttene

 

Spesielt tilpassede behandlinger:

 

Gravid hudpleie kr 695,-

Behandlingen varer i 50 minutter. Vi starter med en hudanalyse og legger opp behandlingen derretter. Dette er en velværebehandling, så det blir full fokus på massasje hele veien. Du får selvsagt peeling, maske og utklemming etter behov.

 

 

Gravid hudpleie spesial kr 850,-

Hudpleie spesial for gravide er en luxusbehandling hvor vi setter av 65 minutter slik at vi har god tid til både utklemming og massasje. Hudpleien starter med en rens, peeling med damp, så utklemming om nødvendig og hudanalyse.

Du får en lang ansikt- skulder- og nakke-massasje. Behandlingen avsluttes med en spesialmaske som vil virke dypt og effektivt. (Alt etter hudtype).

 

 

Gravid ryggmassasje kr 425,-

Ved massasje under graviditeten legges behandlingen opp etter kundens behov, med trykkpunkt og soner. Behandlingen varer i 25 minutter.Vi vil unngå å massere i nedre del av korsrygg de tre første månedene i svangerskapet.

 

 

Gravid kroppsmassasje kr 750,-

Ved kroppsmassasje under graviditeten legges behandlingen opp etter kundens behov, med trykkpunkt og soner. Behandlingen varer i 50 min. Vi vil unngå å massere i nedre del av korsrygg de tre første månedene i svangerskapet.

 

Gravid fotpleie kr 550,-

Ved pedikyrbehandling under graviditet får du fotbad, skrubb, fjerning av hard hud på heler og føtter med drill, samt full stell av negler og neglebånd. Behandlingen varer i 50 min, og avsluttes med fotmassasje tilpasset gravide. Ved ønske kan du også få lakk/shellac for kr 150,- eller fransk shellac for kr 200,-